‘CLITEUR BEGON ZELF’

Geplaatst op april 3, 2004 | Gearchiveerd onder The Semidaily Kuitenbrouwser | Reageer

cliteurbom.jpg
AMSTERDAM, 2 april 2004.
Als het gaat om de verruwing van het debat, heeft Paul Cliteur zelf ook de nodige boter op het hoofd. Dit beweert de Islamoloog professor dr. H. ‘t Matje, verbonden aan InTraPoMu, het instituut voor Inter- Trans- Poli- en Multiculturele Studies te Leiden.

Prof. ‘t Matje stelde ons bijgaande foto ter beschikking, genomen tijdens een interfacultair overleg van enkele weken geleden, waarbij Cliteur met oneigenlijke middelen zijn standpunt inzake het plantenverzorgingsrooster zou hebben willen doordrukken. Momenteel krijgen de planten op de Leidse Universiteit eens per week water, Cliteur bepleit al jaren een frekwentie van twee keer per week. ‘t Matje, hier op de rug gezien: ‘Ik heb het incident aanvankelijk met de mantel der collegialiteit bedekt, maar nu Cliteur anderen beschuldigt van geweldsdreiging en intimidatie, acht ik het mijn morele taak het wereldkundig te maken. Ik bedoel, als je mensen in de armen van de Jihad wilt drijven dan moet je het zó doen.’
Paul Cliteur verblijft momenteel in een trainingskamp van de Verlichtings- Fundamentalistische Beweging (VFB) te Florence, en was niet bereikbaar voor commentaar.

Reacties

Laat een bericht achter