Dienstmededeling

Geplaatst op november 18, 2006 | Gearchiveerd onder The Semidaily Kuitenbrouwser | Comments Off on Dienstmededeling

strip.jpg

Hallo Iedereen,

Vanaf 20 november ben ik vijf à zes weken weg om per zeilschip de Atlantische Oceaan over te steken.

We vertrekken in de laatste week van november vanaf Tenerife en hopen net voor kerst Martinique te bereiken. Ons schip heet de Chaika, een sportief zeiljacht van 40 voet, gebouwd in Zweden. De eigenaar (en kapitein) is mijn vriend Derk Sauer, verder vaart Derk’s oudste zoon Tom mee (vismeester, vierde stuurman) en worden wij vergezeld door semi-prof zeiler Bart Coppens (eerste stuurman boordwerktuigkundige en scheepsarts). Ik ben aan boord als hofmeester, tweede boordwerktuigkundige, derde stuurman & chef entertainment.

Op www.svchaika.com kun je meer lezen over de expeditie en tevens zullen we daar een
‘live’ reislog bijhouden.

Reacties

Reacties zijn gesloten.