Zwampunt NL

Geplaatst op juli 30, 2008 | Gearchiveerd onder Geen categorie | Reageer

zwampunt-nl.gif

– Juist, u luister naar Zwampunt NL, waarbij we vandaag discussiëren over de stelling: moet bellen in de auto verboden worden of niet? Per jaar vallen 45 verkeersdoden als gevolg van telefoneren onder het rijden. Hands-on bellen was al verboden maar de minister van Justitie overweegt nu ook het handsfree-bellen te verbieden. Goed idee? Geef uw mening! Bel nu naar 0800-123. Hallo, de eerste beller! Zegt u het maar!

– Nou, even over die 45 doden. Het is zo, dat bij die berekening word uitgegaan van…

– Ho! Nee, geen informatie! Het gaat om uw méning!

– Ja maar, dan is het toch….

– Dank u! Volgende beller! Zegt u het maar!

– Nou ik weet net of die minister misschien een beetje kierewiet is of zo, maar dat is dus echt een be-lach-e-lijk plan!

– Juist! Dank u wel! Het staat 1-0 tegen! Zwampunt NL! Zegt u het maar!

– Ja, mijn naam is Terpstra en ik moet zeggen, er ís iets voor dat idee te zeggen. Uit onderzoek blijkt namelijk….

– Ho! Nee, nogmaals: géén informatie. Dit is een Phone-In! Hoe het zít interesseert ons niet!

– Nou ja, er is dus onderzoek waaruit blijkt…

– Dankuwel! Blijf bellen mensen, 0800-NR123! En let wel, alléén uw mening. Géén feiten. Hallo, met Zwampunt NL!

– Ja hallo?

– Zegt u ‘t maar!

– Ben ik erop?

– Ja, uw mening graag.

– Nou, kijk, sinds m’n man is overleden rijd ik geen auto meer, en ik heb trouwens ook geen mobiele telefoon, ik bedoel, waar heb ik zo’n ding voor nodig, hier in het verzorgingstehuis heb je telefoon op de kamer, dus als je wil bellen…

– Ho, stop! Bent u voor of tegen?

– Eh, wat was de vraag ook alweer?

– Ja hállo! Zijn we wakker!?

– Ehhhhhhh….. tégen!

– Oké! De stand is 2-0 tegen. Hallo, Zwampunt NL, zegt u het maar!

– Ja, met Konijnenburg uit Velsen.

– Zegt u ‘t maar!

– Verbieden! Allemaal verbieden! Opgerot met die bellers! Stelletje luilebollen! Dat zit maar te ouwehoeren de godganse dag! Tuig! Weg ermee!

– Juist! Prrrrima! Dank u wel! Dat brengt de stand op 2-1! Volgende beller, zegt u het maar!

– Poeplulpiesneukenkakstront!

– Oké! Dank u wel! Ik herhaal nog even het nummer: 0800-123. Moet bellen in de auto verboden worden of niet? Zwampunt NL, zegt u het maar!

– Met Bos! Uit Drachten! Allemaal onzin! Ik zit nu zelf ook achter het stuur te bellen en dat gaat allemaal, o shit, hooooooo…..! (harde knal)

– Juist! Ik overleg even met de regie. Kunnen we deze beller wel of niet meerekenen? Ja? Wel? Oké, dan wordt dat meteen ook de eindstand van deze Zwampunt NL Phone In: 3-1, tégen een algeheel belverbod in de auto. Als u uw mening nog wilt geven doe dan mee met de internetpoll op onze website, www.zwampunt.nl. Rest mij nog u de definitieve uitslag van onze poll van gisteren te geven. De stelling van gisteren was ‘Trots Op Nederland heeft zijn financiën niet op orde.’ En de uitkomst is dat 33% het daarmee eens is en 67 % mee oneens. Waarmee we geen haar wijzer zijn geworden over hoe het nu precies gesteld is met de financiën van Trots Op Nederland, maar wel over wat u daar nu eigenlijk van víndt! En daar gaat het om! Dit was het dan weer, zo direct nog meer meningen in Lulmaarraak.com en morgen zijn wij er weer!

Reacties

Laat een bericht achter