Vrouw Zoekt Boer

Geplaatst op januari 30, 2009 | Gearchiveerd onder Geen categorie | Reageer

 vrouwzoektboer3.jpg

PRES: – Hallo lieve mensen! Ons programma Boer Zoekt Vrouw was een dermate succes, dat de boer als partner bai jonge vrouwen enorm in popularitait is gestegen! Inmiddels zijn er dus niet alleen hil vil boeren die een vrouw zoeken, maar ook hil vil vrouwen die een boer zoeken! Vandaar dus dit programma: Vrouw Zoekt Boer!

VIDEO: Leader.

PRES: – Neem bijvoorbeeld Rianne.

VIDEO: – Hoi, ik ben Rianne, ik ben 26 jaar, ik woon in de Paip, in Amsterdam, ik werk als stailiste bij een reclamebureau, ik ben op zoek naar een partner en zou wel eens kennis willen maken met een boer.
– Vertel eens iets meer over jezelf.
– Nou, zoals ik zei, ik ben Rianne, ik ben 26, ik heb Styling- en Communicatiewetenschappen gestudeerd, ik werk als assistent accountmanager en stailingconsultant op een reclamebureau, ik heb baivoorbeeld onlangs de stailing gedaan van het ontwerp van het concept voor de nieuwe flagship store van Victor &  Rolf, ik heb een appartement in de Paip, pas zelf helemaal opgeknapt, ik hou van sushi, ik doe aan  bikram yoga, pilates, snowboarden en sacraal dansen, ik bak m’n aigen brood en ik spaar voor een rais naar India om een half jaar in een ashram te gaan zitten. En het laikt me dus heel leuk om een boer te leren kennen.
– Waarom een boer?
– Ja een boer, die komt uit een hil andere wereld, dat laikt me vil  eh.. vil spánnender.

PRES: -Juist, dat was Rianne. Haar profiel staat al een taidje op onze websait, daar kwamen veel reacties op, en eentje daarvan was Tjerk.

VIDEO: – Hallo, mijn næm is Tjerk. Ben 28 jær, ek woon in Baflo, Grunningen, wær ‘k een boerderai heb. Zesenveertig koei’n, kleine honderd hectære graen, kæsmækerai, bumgærd, kipp’n, geit’n –  de hele santekræm.
– En je zoekt dus een vrouw.
– Inderdæd.
– En je bent dus een weekendje op bezoek geweest bij Rianne, in Amsterdam. Vertel, wat vond je van d’r?
– Tjae, wa zak zegg’n? ‘Tis een leuke maid, dær niet van.
– Maar?
– Tjae, ze heb toch ook wel vreemde ding’n.
– Zoals?
– Nou ja, ze schreef dus, op de websait, dat ze een koe en een kip had. Ik denk: da’s leuk, dat schept ‘n band, dan hej wa gemeen met mekær, niet?
– Ja, en?
– Mær ze heb dus helemael geen koe! En geen kip ook!
– O? Had ze gejokt?
– Jæ-nee, die had ze dan geadopteerd, viæ internet. Ze heeft dus een online-koe  en een online-kip, zogezegd. Kaj d’r  ‘n bietje naar kaiken, via de webcam. Dus….
– En verder?
–  Ze ging naar pilætus. Ik zeg pontius? Leg die ergens hier begraeven ofzo? Nee, da was dan fitness. Of ik meewou. Nou, ‘k wist niet hoe snel ‘k weer naar buut’n moes komm’n!
– O? Waarom?
– Een beetje hups’n op muziek, in een roze maillot, nee, da’s neks voor mai heur. Stonden dær ook ammaal die neven.
-Neven?
-Homoseksuelen, of hoe noem je dat.
– En verder?
– De colgende dag ging ze, hoe heet ‘t ook weer? Bierkan Yoga, of zoiets. Ik denk, bier en yoga, leuke combinætie, mær helæs, dat was dus yogæ, poedelnækt!, bij veertig graed’n! Een soort turkse-sauna-yoga-stoombad-toestand of zoiets.
Mét andre mens’n d’rbij! En ‘t rook d’r nær peperemunt, vonk ook zo vreemd. Affæin, ik denk: wegwez’n hier.
– En Rianne?
– Tjæ, zoask zeg, ‘ts ‘n leuke maid, mær ze heb rære ideeën over bepælde ding’n.
– Zoals?
– Op een gegeven moment zegt ze: jai bent ondernemer, wie is je personal coach? Ik zeg een coach? Zie ‘k eruut als ‘n voetballer? Of we ging’n boodschapp’n doen, zegt ze: ik koop alleen onbespot’n groent’n. Ik zeg: weeje wat onze familiespreuk is? Ik zeg: Zonder Te Spuit’n Komt ‘T Niet Uut De Kluit’n! En ik begin dus dat oude liedje te zingen, waar wij thuus mee opgegroeid zijn: Oogst Veur Twee Dankzij DTT! Zomær veur de grap natuurlijk, mærjæ, da was wel ev’n teg’n ‘t zere been, geloof ik.
– Dus om nou te zeggen dat het tussen jullie klikte?
– Nee, dat viel ‘n bietje teug’n. Dat accent ook van d’r. Beetje, ja, hoe zak het zegg’n, beetje bóers. Kweenie, mær ‘k denk da’k mær weer terug nær vrouw en kind gæ, in Grunningen.
– Vrouw en kind? Je hébt al een vrouw!?
– O jæ, die hek al heel lang.
– Maar…?
– Ze heet Stien. Op zich een primæ vrouw. Mær omdat wij als boer’n momenteel nogal goed in de markt liggn, wouk toch es kiekn. Je weet nooit wær je nog tegenæan loopt. Toch?

PRES: Ja, het was voor ons ook even wennen, na Boer Zoekt Vrouw, maar zo gaat het dus, in Vrouw Zoekt Boer! Volgende week: hoe verging het Miranda en Teun!? Houdoe!

Reacties

Laat een bericht achter