Donderdag 26 februari 2009, 20.30

Geplaatst op februari 27, 2009 | Gearchiveerd onder The Semidaily Kuitenbrouwser | Reageer

notevignet3.jpg De Britse bisschop Richard Williamson is een merkwaardige figuur. Dat god in een week de wereld kon scheppen gelooft hij, maar dat je in vijf jaar 6 miljoen joden kan vergassen gelooft hij dan weer níet.

capshades2.bmp

Vorige week bedreigde Williamson op de luchthaven van Buenos Aires een journalist. Daarbij zag hij er zo uit (foto links). Kerkelijke hoogwaardigheidsbekleders houden wel van een verkleedpartij, dat is bekend, maar deze combi, baseballpet en donkere bril, associeer je toch eerder met, noem eens iets, een autocoureur die verdacht wordt van ontucht met minderjarige meisjes. Het is niet voor niets de outfit die zijn collega-verduisteraar Bernard Madoff koos (foto midden) toen hij zich na het bekend worden van zijn megafraude voor het eerst in het openbaar begaf. Een andere liefhebber van de look is de Irakese Nederlander Wesa Al D. (foto rechts), onlangs in de VS veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf wegens terreuraanslagen op de Amerikaanse troepen in Irak. Modetechnisch gezien is bisschop Williamson dus in het juiste gezelschap.

Reacties

Laat een bericht achter